Preživite svoj prost čas aktivno...

V gostišču in muzeju Firšt v Logarski dolini lahko svoj prosti čas preživite aktivno in uživate v neokrnjeni naravi Solčavskega. 

Krajinska parka Logarska dolina in Robanov kot, kmetije ob Solčavski panoramski cesti, Podolševa, Matkov kot in kraj Solčava vabijo s svojimi lepotami in skrivnostmi.

Sprehodi v okolico, tek, planinarjenje, kolesarjenje, savnanje in meditacija v Fidovem gaju so le nekatere možnosti rekreacije in sprostitve. Obiščete lahko wellness center ali se podate na lokostrelstvo, lov, ribolov . Številne so možnosti fotografiranja narave in fotolova . V Logarski dolini si lahko privoščite ježo konj ali vožnjo s konjsko vprego . Če pa želite še dodatno dvigniti adrenalin se lahko odločite za rafting in kajak na brzicah Savinje, poletite v tandemu z jadralnim padalom, pozimi pa plezate v zaledenelih slapovih ali turno smučate . Zime na Solčavskem ponujajo tudi možnosti za alpsko smučanje, tek na smučeh, sankanje, drsanje in vožnjo na saneh s konjsko vprego .
Pristni stiki s prijaznimi domačini ter ogledi razstav, zbirk, sakralnih spomenikov in prireditev na Solčavskem ter bližnji okolici pa vam bodo odstrli utrip življenja v preteklosti in sedanjosti.

Vzemite si čas, nas obiščite in odkrijte…

Narava ...
... sprošča in zdravi