Ponudba posebnih paketov za skupine Ekskluzivne paketne ponudbe za skupine, seminarje, praznovanja in šolsko mladino

V sodelovanju s Turistično agencijo Ekotur in Etnološkim parkom Fidov gaj izvajamo skupne programe in številne dodatne aktivnosti za popestritev vaših dogodkov, izletov in poslovnih srečanj.

Ponudba posebnih paketov za skupine:

- za avtobusne skupine,

- za družinska in poslovna srečanja,

- za šolske skupine.

Klasični domači
Avtobusne
skupine

Klasični domači
Družinska in
poslovna srečanja

Klasični domači
Šolske
skupine

Naše pakete za skupine organizira in izvaja "hišna" Turistična agencija Ekotur. Paketi vključujejo raznolike programe lokalnega turističnega vodenja po Zgornji Savinjski dolini, Solčavskem oz. Logarski dolini. Nekateri vsebujejo tudi vodene oglede našega Etnološkega parka Fidov gaj.
Vsem paketom pa je skupno okrepčilo v Gostišču in muzeju Firšt ***, z našimi skrbno pripravljenimi kosili za skupine ter ugodnejša paketna cena.


Paketi so primerni za izlete, ekskurzije, obiske in družabna srečanja v Zgornji Savinjski dolini. Za vse, ki želite ob tem spoznavati našo preteklost in sedanjost, doživljati tradicijo in naše posebnosti ter uživati v dobri hrani in izvirnih okusih.

 
Paketi za avtobusne skupine so namenjeni vsem, ki vam Logarska dolina ali širše Solčavsko območje predstavljata končni oz. glavni cilj na vašem izletu v Savinjsko dolino.
 
Paketi za družinska in poslovna srečanja so namenjeni razvedrilu in popestritvi vaših posebnih dogodkov. Združujejo izbrana kulinarična, zabavna in poučna doživetja ter sprostitvene aktivnosti. Poudarek je na sproščenemu druženju, na sodelovanju in zdravi tekmovalnosti, na odkrivanju preteklosti in spoznavanju tradicionalnih dejavnosti ter na razvajanju v izvirnih, avtentičnih okusih.
 
Paketi za šolske skupine predstavljajo poučno, zanimivo in tudi zabavno različico izletov, ekskurzij ter naravoslovnih in družboslovnih dni. Logarska dolina, Solčavsko in širša Savinjska dolina omogočajo in skrivajo marsikaj, česar morda še ne poznate a je vsekakor vredno odkriti. V našem gostišču pa bomo seveda znali poskrbeti tudi za lačne želodčke.