Ponudba menujev za skupine Kosila, malice in degustacijski menuji za naročene skupine

V prostorih gostišča lahko običajno pogostimo do 60, izjemoma tudi do 75 oseb. V toplejšem obdobju je za dodatnih 30 oseb prostora še zunaj na pokriti terasi.
Vse jedi, ki vam jih ponujamo, pripravljamo sami v naši kuhinji. Recept zanje je zelo preprost: tradicija, znanje, skrbna priprava in karseda naravne sestavine, brez sodobnih industrijskih nadomestkov. V naše jedi in napitke v veliki meri vključujemo lokalno pridelana živila. Zlasti v pozni pomladi in poleti bodo na vaši mizi sveža zelišča, jagodičevje, zelenjava in solata kar iz domačega vrta. S ponosom pa vam postrežemo tudi lastna, na ekološki način pridelana živila in izdelke (vse suhe mesnine, sveže postrvi, jabolčni kis, zeliščni čaji...) 

Naša ponudba menujev za skupine obsega:
- klasične domače menuje,

- Firštove izbrane menuje,

- menuje za šolske skupine.


Klasični domači
Menuji za šolske
skupine

 

Klasični domači menuji so preprostejša, a skrbno pripravljena kosila za skupine. Primerni so predvsem za izlete in ekskurzije, kadar na voljo ni zelo veliko časa, a želite vseeno uživati v okusnem kosilu s pridihom Zgornjesavinjskih kulinaričnih posebnosti.
  Menuji za skupineFiršt logo

  Logarska dolina

  Gostišče in muzej Firšt ***

  Paketi za skupine

  


 
Firštovi izbrani menuji so kombinacije tradicionalnih receptur prilagojenih sodobnim okusom, namenjene vsem, ki želite v hrani uživati. Za razvajanje brbončic jih pripravljamo z vso pozornostjo, da vam kar najbolje odstrejo kulinarično dediščino naše hiše.
Menuji za skupine  Firšt logo

  Paketi za skupine
  Zdravilne rastline
  Oferija v Fidovem gaju
  Fidov gaj

  
  Firštov želodec
  Pečena postrv


 
Menuji ter paketi "Jamski medved" za šolske skupine so preprosta, a skrbno pripravljena kosila za šolarje in mladino. Primerni so predvsem, kadar želite na vašem izletu ali ekskurziji, zaužiti okusen topel obrok. Še posebej ugoden je naš paket "Jamski medved", ki poleg malice oz. kosila vključuje tudi ogled Stalne razstave o Potočki zijalki z multimedijsko predstavitvijo.
  Menuji za skupineFiršt logo    


  Gostišče in muzej Firšt ***
  Muzej Potočke zijalke
  Muzej Potočke zijalke
 
  Travniški sadovnjak
  Fidova zijalka
  Nabiranje zelišč
  Fidov gaj

V sodelovanju s turistično agencijo Ekotur ponujamo številne dodatne aktivnosti za popestritev vaših dogodkov, izletov in poslovnih srečanj. Organizacijo ter izvedbo vseh vodenih aktivnosti in animacij v Etnološkem parku Fidov gaj trži in izvaja Turistična agencija Ekotur ekskluzivno.
Turistična agencija Ekotur je v svojem delovanju usmerjena
predvsem v organizacijo in izvedbo vodenih programov na območju
Savinjske doline in okolice. V turistični agenciji Ekotur verjamejo,
da je lahko TURIZEM PRIJAZEN DO VSEH.
Ekotur Fidov gaj