Sobe za goste & Cenik nastanitev - Gostišče in muzej Firšt ***, Logarska dolina Sproščujoč oddih v neokrnjeni naravi na vhodu v Logarsko dolino

Če iščete nastanitev za vaš dopust ali oddih v Logarski dolini vam v Gostišču in muzeju Firšt *** nudimo namestitev v 6 dvoposteljnih sobah, s skupaj 13 ležišči. Sobe so enotno in udobno opremljene z masivnim borovim pohištvom v skladu s standardom 3 zvezdice.

Vse naše sobe imajo: balkon, predprostor, kabelsko TV z radiem, hladilnik, telefon, kopalnico s tuš kabino in straniščem, sušilnik za lase, brezplačni WiFi dostop do interneta.

Privoščite si sprostitev v Fidovem gaju ali finski savni in se pustite razvajati z okusno domačo hrano iz naše kuhinje. V nadstropju s sobami vam je na voljo tudi skupni prostor, ki je opremljen z udobnimi sedeži, klubskimi mizicami in družabnimi igrami. V celotnem objektu vam je na voljo brezplačni WiFi dostop do interneta. Po ugodni ceni lahko najamete gorska kolesa in se podate na odkrivanje skritih kotičkov in uživanje v neokrnjeni naravi.

Cenik bivanja v letu 2018   Cena v EUR  
Storitev Število nočitev za osebo na dan  
Nočitev z zajtrkom 2 ali več 30,00  
Nočitev z zajtrkom 133,00  
Polpenzion 2 ali več 40,00  
Polpenzion 1 43,00  

 

Popusti in dodatki k cenam
Storitve vključene v ceno bivanja (brez doplačila):
Dodatni popusti na storitve bivanja:

- otrok do 7 let, brez lastnega ležišča – brezplačno
- otrok do 7 let, na tretjem ležišču – 50 % popusta
- otrok od 7 do 14 let, na tretjem ležišču – 30 % popusta
- oseba nad 14 let, na tretjem ležišču – 20 % popusta

Obvezna doplačila in turistična taksa:

- odrasli 1,27 EUR na dan,
- otroci od 7. do 14. leta 0,63 EUR na dan

 

Cenik velja od 01.01.2018. Pridržujemo si pravico do spremembe cen.

Spoštovani obiskovalci,

če želite rezervirati bivanje v našem gostišču prosimo izpolnite podatke v obrazcu in nam jih posredujte. Vaše povpraševanje je neobvezujoče, podatki ki nam jih boste zaupali pa ne bodo posredovani tretjim osebam ali uporabljeni za kakršnekoli druge namene razen za potrebe izvedbe rezervacije bivanja.

REZERVACIJA SOBE